Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2011 22:32 - Времето е пари Спестете си и двете с онлайн пазаруване
Автор: webcomm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.12.2011 22:35


 Има един начин, за да си спестите хем време, хем финанси, когато става въпрос за празници. Особено по Коледа. И този начин се нарича Онлайн пазаруване. Повечето от нас вече са се сблъсквали с него и имат идея за какво става въпрос, но тази статия ще насочим към онази част от потребителите, за които това е нещо ново и все още имат резерви, когато чуят за онлайн магазин.

Ежедневието ни става все по-забързано и натоварено и все по-малко хора, или да си го кажем направо – жени, имат време да обикалят по магазините в търсене на подходящите подаръци за семейството и приятелите си. Казваме жени, защото в повечето случаи шопинга е наша страст, а не на мъжкия пол. Онлайн пазаруването е една прекрасна възможност да си спестите от това време и да го прекарате по доста по-ползотворен начин, например заобиколени вкъщи от любимите хора или пък на някое чудно място извън големия град. Защо се пести време с онлайн магазините? Защото вместо да ходите до мола, тоест да похарчите и гориво, вместо да обиколите 5-10 магазина и да се ровите да търсите подходящата стока и номерация, вие просто можете да седнете пред компа и да го направите виртуално. В същите магазини, но събрани на едно място във виртуален мол. Онлайн пазаруването ще ви спести поне 3 часа.

И понеже основната страст на женското съсловие са дрехи, обувки и аксесоари, ще ви запознаем с един български виртуален мол, в който има всичко това. Става въпрос за страницата на Shopzone. Екипът на сайта е разработил и онлайн магазин за обувки – Shoezone, както и Outletzone където пък можете да откриете стоки от минали колекции и сезони на доста примамливи цени. В Shopzone има богат асортимент от стоки, които включват бельо, бански костюми, поли, рокли, тениски, якета, ризи, дънки, детски дрехи, бебешки дрехи, обувки, чанти и часовници. С няколко клика, тоест удобно, бързо и лесно, вие можете да поръчате страхотни дамски дрехи, мъжки дрехи или дрешки за вашето дете.

Доставката на поръчката ви идва бързо – в рамките на един работен ден. Или пък максимум два. Но не повече. За да следите поръчката или просто ако искате да получите повече информация относно артикула, който сте си харесали, можете да се свържете с любезните сътрудници на Shopzone по телефона. Виртуалният мол също така предлага контакт с клиента и чрез e-mail и sms известяване.

Много от хората, които за първи път се сблъскват с онлайн пазаруване си задават въпроса „Как ще поръчам нещо, което не съм пробвал/а?”. Спокойно. И да не сте нацелили правилната номерация няма проблем. Вие можете да замените стоката в рамките на 7 работни дни от датата на нейното получаване. Грешки понякога стават, но екипът на сайта го знае и откликва на тези неща. Единственото условие е да пазите касовата си бележка.

Друг проблем, който възниква в съзнанието на пазаруващите е дали стоката е оригинална. И пак спокойно! Стоките в Shopzone са със сертификати. Те са качествени. Каквито са в реалните магазини, такива са и в онлайн магазина, защото Shopzone е първият онлайн магазин в България, който работи работи ексклузивно с официалните представители на дрехи, обувки и аксесоари, както и с производители.

И на последно, но не и по важност, място, трябва да ви кажем за начините на плащане. Имате възможност да изберете заплащане чрез карта, която да е регистрирана в системата на PayPal или пък да заплатите в брой на куриера, с наложен платеж.

На тези читатели, на които им предстои да пазаруват виртуално за първи път ще кажем – не се притеснявайте от това начинание. То ще ви спести време, пари и нерви по опашки. Бъдете позитивно настроени към новостите. Бъдете стилни и елегантни само с няколко кликвания на мишката.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webcomm
Категория: Бизнес
Прочетен: 8605
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930